Lidmaatschap

Op dit moment heeft de BvGB 130 leden, variërend van ZZP-er tot een bedrijf met meer dan 100 medewerkers. Ook zijn onlangs de agrarische ondernemers uitgenodigd om lid te worden, zodat onze vereniging een nog betere afspiegeling wordt van ondernemend Bedum.

Het lidmaatschap van de BvgB staat open voor elk bedrijf dat bij de Kamer van Koophandel staat ingeschreven en in de gemeente Bedum is gevestigd of een filiaal in de gemeente heeft. Daarnaast kent de vereniging een buitengewoon lidmaatschap en een donateurschap.
Om de hoogte van de contributie hoeft u het niet te laten. Deze bedraagt slechts € 125 (exclusief BTW) per jaar.

 

Wat krijgt u hiervoor?

Netwerkbijeenkomsten: ontbijt, lunch of borrel

Ongeveer tien keer per jaar wordt er een netwerkontbijt of -lunch georganiseerd: de ideale manier om collega-ondernemers te ontmoeten en met hen van gedachten te wisselen omtrent zaken rondom uw onderneming. Deelname is gratis voor leden, u mag ook een introducé meenemen. Dit doen we op locatie bij één van onze leden. Dit loopt bijzonder goed en de opkomst wordt steeds groter. Daarnaast organiseren we ook nog twee netwerkborrels, meestal rond de kerst en rond de zomervakantie. Voor enkele van deze bijeenkomsten worden ook leden van andere bedrijvenverenigingen in Groningen uitgenodigd.

Thema-avonden en activiteiten

Ongeveer drie tot vier keer per jaar organiseren wij een thema-avond voor leden en niet-leden. In 2015 hebben we bijvoorbeeld een avond georganiseerd over de Wet Werk en Zekerheid en een avond over Verzuim en vitaliteit van medewerkers.

Ieder jaar zijn we betrokken bij Plein Bedum, waar ondernemers zich gezamenlijk presenteren op de Promotiedagen in Martiniplaza en leveren een bijdrage aan de intocht Sinterklaas en de Eindejaarsactie van de detailhandel in Bedum.
Ook proberen we één keer per jaar een uitje voor alle leden te organiseren en tenslotte houden we samen met de Gemeente Bedum een nieuwjaarsreceptie: dé gelegenheid bij uitstek om diverse mensen uit de gemeentelijke politiek, inwoners en uiteraard collega-ondernemers te ontmoeten.

Korting op zwembadkaarten De Beemden

Leden van de BvgB kunnen profiteren van de kortingsregeling die de vereniging heeft afgesloten met Zwembad De Beemden. Deze zwembadkaarten blijven altijd geldig en u kunt ze bij de secretaris bestellen voor uzelf of voor uw zakenrelaties. Zie voor de wijze van bestellen de pagina zwembadkaarten

Aanmeldingsformulier